English Suomeksi Español
    Polski Polski
Etusivu
Hakija
Yhtiö Esittely
Ota Yhteyttä
Linkit
Costa del Sol - Aurinkorannikko
Costa del Golf - Costa del Sol
 
 


Marbella

 

 

Marbella sijaitsee 50 km Malagasta ja toimii omalla kaupunginhallinnolla Capopinosta Guadalminaan. 27 km:n pituudella jopa 24 hehkuvaa santarantaa. Tunnetuimpia luksusurbanisaatioita ovat Elviria, Las Chapas, El Rosario, Marbella, Puerto Banús, Nueva Andalucía ja San Pedro de Alcántara.

Marbellassa elämä on tasokasta. Turismirikkauden suosiosta paikka kuuluu Espanjalaiseen eliitti-tasoon, huvittelu ja lomakohteena. Andalucian kaupunki tarjoaa myös "pikkukuja" katuja kukkaloistollaan sekä tuoksuillaan. Historiallinen kaupunginosa on myös hyvä ostospaikka sekä ruokailuravintoloiden keskus. Ravintolat tarjoavat parastaan joka makuun, tapaskulttuurin sekä kansainväliseen tyyliin. Marbellan "Paseo Marítimo" siis rantabulevardi, on noin 6 km:n pituinen "jetset":in tapaamispaikka.

Puerto Banús ja Nueva Andalusía sijaitsevat 6 km etäisyydellä Marbellasta länteen. Puerto Banús on ykkösluokan venesatama ja suurin Marbellan kolmesta satama-alueesta. Tyylikkäät baarit ja ravintolat tarjoavat vaativankin asiakkaan tyydyttäviä korkeatasoisia kulinaarisia herkkuja.

Nueva Andalucía on tunnettu tyylikkäistä huvila asutusalueistaan ja tarjoaa useita golf-kenttiä sekä muita urheilumahdollisuuksia ja kansainväliset koulut takaavat alueen suosison myös perheiden keskuudessa.

San Pedro de Alcántara sijaitsee 10 km länteen Marbellasta ja on ehkä se paikkakunta Aurinkorannikolla, joka on säilyttänyt "espanjalaisimman" ilmapiirin. Pienet kujat sekä rauhallinen elämäntyyli vetävät ulkomaalaisia asukkaita puoleensa.

Marbellan vanha kaupunginosa
Marbellan vanha kaupunginosa
Marbellan ranta
Puerto Banus
San Pedro de Alcantara
Cabopino

 
   
Käytä Marbellan linkitystä:
 

   
Copyright © 2003 - 2007 Finn Invest kaikki oikeudet varattu.